Dit artikel werd op 12 januari 2022 geplaats in de Canadese krant Eastern Grafic met een foto van de toen 16 jarige Barney McGuigan Barney is de jongste gesneuvelde soldaat die in Groesbeek begraven ligt.

Foto grafsteen Fred Hulsman 

Op 28 December 2021 Veteranen speldje ontvangen voor mijn werkzaamheden op de Canadese Ere Begraafplats in Groesbeek van Marine Veteraan Joop Cornelissen uit Voorhout

Veteranen speld

Op 26 september 2020 werd mij door de voorzitter van Faces to Canadian War Graves Groesbeek  Alice van Bekkum  van de Willard Bruce Parker Coin met bijbehorend Certificaat overhandigd als waardering voor de geschreven levensverhalen van de in de WO2 gesneuvelde Canadese militairen.

Foto:

Henk Baron 

Ontmoeting met de Amerikaanse ambassadeur van de Verenigde Staten Pete Hoekstra op de Canadese begraafplaats in Groesbeek op 29 augustus 2019.i.v.m. start herdenkingen 75 jaar bevrijding. 

.

 

In het TOPIC lente nummer van 2013 voor Malden, Heumen, Mook en Middelaar is een artikel opgenomen over het ongeluk wat in 1909 waarbij  mijn grootvader Albertus Hulsman en nog twee personen dodelijk verongelukten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb